Campingvognforsikring

Beskytt campingvognen med ro i sinnet og nyt dagene langs veien eller på campingplassen. Vi skreddersyr løsninger som passer for deg. Forsikringen tilbys til de som allerede har forsikring for hus/innbo og bil hos oss.

Hva dekker en campingvognforsikring?

Beskytt campingvognen din med vår campingvognforsikring. Vi hjelper deg å ta vare på verdiene dine.

Campingvognforsikring i Granne dekker ulike risikoer og skader knyttet til bruk av en campingvogn. Akkurat hva som dekkes kommer an på om du velger Kasko eller Delkasko.

Delkasko dekker brann, tyveri, bruddskader på kjøretøyets utvendige glassruter og løsøre. Kasko gir deg en enda bredere dekning, som inkluderer kollisjonsrelaterte skader, hærverk og utforkjøring. Se full oversikt nedenfor.

En campingvognforsikring inneholder ikke ansvarsdekning, fordi dette er dekket av bilen som frakter campingvognen.

Uansett om campingvognen din er registrert eller uregistrert, stasjonær eller i bevegelse, kan vi tilby forsikringen du trenger. Vi kan også dekke innboet, fortelt og til og med spikertelt. Spikerteltet og innbo over kr. 10 000 må tegnes inn som en egen forsikring.

Ta kontakt med en av våre efarne rådgivere for å skreddersy en løsning som passer perfekt til dine unike behov.

Våre campingvognforsikringer

Kasko
Delkasko
Brann
Brann
Tyveri
Tyveri
Løsørekr. 10 000
Løsørekr. 10 000
Glass
Glass
Transport etter skade
Transport etter skade
Kollisjon
Kollisjon
Utforkjøring
Utforkjøring
Hærverk
Hærverk

Tabellen er en forenklet versjon av vilkårene. Ta kontakt for fullstendige forsikringsvilkår.

Se IPID ark her.

Fast kontaktperson og hjelp hele døgnet

Hos Granne forsikring får du personlig rådgivning, tilgjengelig for deg slik du måtte ønske. Du finner kontaktinformasjon til alle våre rådgivere på nettsiden vår, og vi tar gjerne imot besøk på våre kontor.


Skulle det oppstå en skade eller situasjon hvor du trenger å komme i øyeblikkelig kontakt med oss, er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet på telefon +47 70 10 12 50.


Granne Forsikring er det største forsikringsmiljøet mellom Bergen og Trondheim. Våre rådgivere sitter med stor kompetanse som vil komme deg til gode. Om uhellet er ute hjelper våre skadebehandler deg hele veien fra et problem oppstår, til forsikringssummen er utbetalt.

Vi er Granne - Privat

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024