Hjertestarterkurs og Granne-løp på Blindheim

Vårens Granne-løp på Blindheim ble vel gjennomført onsdag 29. mai. Med strålende sol, mange deltakere og en atmosfære preget av glede og fellesskap, ble dagen en minnerik opplevelse. Granne sponset både premier og hjertestarterkurs til Blindheim Idrettslag.


Som Blindheim IL er vi i Granne forsikring opptatt av liv og helse. Alle vet at bevegelse er bra for helsa, uansett alder. I Granne-løpet fokuserer vi ikke på tid, men på å være ute og ha det kjekt sammen. Onsdag 29. mai arrangerte vi derfor Granne-løpet for andre gang, med tre spennende løyper i ulik vanskelighetsgrad, flotte premier og hyggelig samvær.

Fokus på Sikkerhet

Sikkerhet er en hjertesak for oss i Granne. I fjor sponset vi en hjertestarter til idrettslaget, og i år har vi sponset hjertestarterkurs. Vi ønsker at alle som deltar i aktiviteter vi støtter, skal føle seg trygge, og vi vet hvor viktig det er med riktig utstyr og opplæring i kritiske situasjoner.

Mer enn bare en sponsor


Granne sin sponsoraktivitet er forankret i verdiene: nær, involvert og real. Sponsoraktiviteten er delt inn i to hovedprogrammer: Nær og Involvert. Gjennom programmet Involvert inngår vi langsiktige samarbeidsavtaler med lokale lag og organisasjoner. Dette innebærer gjensidige samarbeid, sponsing med merkevareeksponering og generell støtte til aktiviteter.

Vi er takknemlige for å kunne være en del av slike arrangementer og ser frem til mange flere minnerike opplevelser sammen med Blindheim Idrettslag og andre lokale aktører.
Takk til alle som deltok og gjorde Granne-løpet til en uforglemmelig dag!

Les mer om fjorårets Granne-løp her.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024