Slik beregner du summen på innboforsikringen

Dette verktøyet gir deg oversikt over verdiene i boligen din.

Hva er innboforsikring

Innboforsikringen dekker såkalt innbo og løsøre. Dette er stort sett alt du har hjemme bortsett fra selve bygningen, typisk det du ville ha tatt med deg hvis du flyttet. Eksempler på hva som inngår i innboforsikringen kan være tepper, frittstående hvitevarer, lamper, møbler, sykler, klær og smykker. Ting som hører til boligen, som kjøkken- og baderomsinnredning, integrerte hvitevarer, peis eller varmepumpe inngår ikke i denne forsikringstypen.

[@portabletext/react] Unknown block type "block", specify a component for it in the `components.types` prop

Hvilken sum skal du sette

Når du skal tegne innboforsikring må du oppgi en verdi du ønsker å være forsikret for. Hva alle eiendelene dine er verdt kan være et komplisert regnestykke, og de fleste av oss eier nok mer enn vi liker å innrømme. Finansnæringens hovedorganisasjon Finans Norge har derfor utviklet et nyttig verktøy som beregner forsikringssummen for deg, basert på antall rom i husstanden, hvor mange personer som bor der og en anslått standard på eiendelene dine.

Klikk her for å komme til innbokalkulatoren.

Godt råd

Ta bilder av verdiene dine og lagre de på en nettsky. Dersom du tar noen bilder eller en video, har du mye bedre oversikt dersom uhellet skulle være ute. På denne måten blir prosessen med skadeoppgjør mye enklere både for deg og oss.

Les mer om dette hos Huseierne.

Er du usikker på hvilken forsikring som er rett for deg, eller trenger veiledning for å beregne forsikringssum for eiendelene dine? Klikk her for å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver i Granne som kan hjelpe deg.

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024