Dyreforsikring

Hos Granne kan du forsikre både hest, hund og katt. Her får du god hjelp dersom det skulle skje noe med kjæledyret ditt. Vi kan dekke både veterinærutgifter, død og tap av bruksverdi. Forsikringen tilbys til de som allerede har forsikret hus/innbo og bil hos oss.

Hva dekker en dyreforsikring?

En dyreforsikring, også kjent som kjæledyrforsikring, er en type forsikring som dekker medisinske kostnader og behandlinger for kjæledyr i tilfelle sykdom, skade eller ulykke.

Vi tilbyr både hundeforsikring, hesteforsikring og katteforsikring. Hva som dekkes avhenger av om du velger Super eller Standard forsikring. En av våre rådgivere kan hjelpe deg med å avklare ditt behov. Se totaloversikt under.

Eksisterende tilstander og visse raserelaterte sykdommer kan være unntatt. Les mer om dette i vilkårene eller snakk med en av våre rådgivere.

Egenandel og forsikringssum velger du selv.

Våre dyreforsikringer

Super
Standard
Død/avlivning/tap
Død/avlivning/tap
Veterinærutgifter
Veterinærutgifter
Tap av bruksverdi (hund/hest)
Tap av bruksverdi (hund/hest)

Tabellen er en forenklet versjon av vilkårene. Ta kontakt for fullstendige forsikringsvilkår.

Se IPID ark her.

Fast kontaktperson og hjelp hele døgnet

Hos Granne forsikring får du personlig rådgivning, tilgjengelig for deg slik du måtte ønske. Du finner kontaktinformasjon til alle våre rådgivere på nettsiden vår, og vi tar gjerne imot besøk på våre kontor.


Skulle det oppstå en skade eller situasjon hvor du trenger å komme i øyeblikkelig kontakt med oss, er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet på telefon +47 70 10 12 50.


Granne Forsikring er det største forsikringsmiljøet mellom Bergen og Trondheim. Våre rådgivere sitter med stor kompetanse som vil komme deg til gode. Om uhellet er ute hjelper våre skadebehandler deg hele veien fra et problem oppstår, til forsikringssummen er utbetalt.

Vi er Granne - Privat

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024