Verdisakforsikring

Bunader, smykker, kostbart kamerautstyr og elsykkel er eksempler på ting som bør dekkes av en separat verdisakforsikring. Dette sikrer at verdigjenstandene dine er dekket for tap, tyveri og alle typer skader – uansett hvor du er i verden. Forsikringen tilbys til de som allerede har innbo/hus og bil hos oss.

Hva dekker en verdisakforsikring?

En verdisaksforsikring, også kjent som verdigjenstandsforsikring eller verdiforsikring, er en spesialisert type forsikring som er designet for å gi ekstra beskyttelse til verdifulle eiendeler eller gjenstander.

Den gjelder hvor som helst i hele verden, og dekker både tap og skade ved plutselig og uforutsett ytre årsak.

Forsikringssummen velger du selv.

Du kan blant annet forsikre bunad eller verdifulle smykker og klokker, elektronisk utstyr som mobil, PC og speilreflekskamera, eller andre gjenstander som musikkinstrument, kunst og sportsutstyr. Snakk med en av våre dyktige rådgivere for gode råd.

Vær oppmerksom på at du må sende inn kvittering eller takstrapport for gjenstander med en verdi som overstiger kr 10.000 (gjelder ikke for bunad under kr 50.000).

Husk også at verdisaker kjøpt i utlandet må være korrekt fortollet i henhold til gjeldende regelverk for å være dekket av forsikringen din. Les mer i denne artikkelen.

Vår verdisakforsikring

Verdigjenstand spesifisert i forsikringsbeviset
Plutselige og uforutsette skader
Gjelder hele verden

Tabellen er en forenklet versjon av vilkårene. Ta kontakt for fullstendige forsikringsvilkår.

Se IPID ark her.

Fast kontaktperson og hjelp hele døgnet

Hos Granne forsikring får du personlig rådgivning, tilgjengelig for deg slik du måtte ønske. Du finner kontaktinformasjon til alle våre rådgivere på nettsiden vår, og vi tar gjerne imot besøk på våre kontor.


Skulle det oppstå en skade eller situasjon hvor du trenger å komme i øyeblikkelig kontakt med oss, er vi tilgjengelig 24 timer i døgnet på telefon +47 70 10 12 50.


Granne Forsikring er det største forsikringsmiljøet mellom Bergen og Trondheim. Våre rådgivere sitter med stor kompetanse som vil komme deg til gode. Om uhellet er ute hjelper våre skadebehandler deg hele veien fra et problem oppstår, til forsikringssummen er utbetalt.

Vi er Granne - Privat

Granne forsikring logo

post@granne.no

+47 70 10 12 50

Org.nr 838 797 172

@ Granne forsikring 2024